Toate forțele din cadrul MAI vă așteaptă pe 1 iunie în piața Ovidiu

Reprezentanții structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne vă invită să petreceți 1 Iunie alături de cei care sunt mereu la datorie!

Evenimentul va avea loc în Piața Ovidiu din municipiul Constanța, joi, 1 iunie 2023, în intervalul orar 11:00-14:00 și este deschis tuturor celor ce doresc să îi cunoască, indiferent de vârstă.

„Vizitatorii se vor putea familiariza cu activitatea polițiștilor, jandarmilor, pompierilor militari, polițiștilor de frontieră, paramedicilor SMURD și vor avea ocazia să vadă tehnica expusă de fiecare structură a ministerului. De asemenea, vor afla povești captivante din misiunile executate de colegii noștri și vor găsi răspunsuri la toate întrebările legate de cariera în cadrul MAI.

Bineînțeles, am pregătit și multe surprize, printre care și întâlniri cu o parte dintre colegii noștri deosebiți: câinii special antrenați care ne însoțesc în cele mai dificile misiuni!”, au declarat organizatorii.

Vor fi prezenți:

I.S.U. „Dobrogea“

I.P.J. Constanța

I.J.J. Constanța

G.J.Mb. Constanța

Garda de Coastă


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zece rățuște, salvate de pompierii militari constănțeni

lun mai 29 , 2023
Intervenție atipică pentru pompierii de la Detașamentul de Pompieri „Slt. Fripis Marius Daniel“ Constanța: au salvat zece bobocei de rață sălbatică blocați într-o gură de scurgere a apei pluviale. Pentru că nu au putut înlătura grilajul, pompierii militari au folosit depărtătorul hidraulic din dotarea autospecialei de stingere și au îndepărtat […]

V-ar putea interesa și: