Toate locurile de joacă din orașul Constanța se închid

1

Pentru a preveni infectarea și răspândirea noului coronavirus COVID–19, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

În cadrul ședinței au fost dispuse următoarele măsuri:

  • Dezinfectarea zilnică a piețelor agroalimentare din municipiul Constanța;
  • Informarea locuitorii referitoare la măsurile ce trebuiesc respectate în vederea evitării contaminării cu virusul SARS-CoV-2 prin afișarea de postere la intrarea în instituțiile publice, unitățile economice și scările blocurilor rezidențiale, dar și prin transmiterea de mesaje prin stațiile acustice;
  • Dezinfectarea zilnică a străzilor, bulevardelor și a trotuarelor din municipiul Constanța;
  • Închiderea locurilor de joacă de pe raza municipiului Constanța;
  • Înscrierile în programul RESPECT se vor realiza numai online sau prin poștă;
  • Realizarea de activități de îndrumare și control a operatorilor economici, a furnizorilor de servicii publice și a reprezentanților unităților de învățământ cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a infecției cu Covid-19 și conștientizarea pericolului sanitar.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Toate locurile de joacă din orașul Constanța se închid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jeanu Dumitru a început cu dreptul mandatul de primar al Costineștiului. Primul raport de activitate

lun nov. 16 , 2020
Jeanu Dorin Dumitru, primarul din Costinești, a început mandatul cu dreptul. Deși nu s-a instalat oficial decât de 10 zile, aceasta a prezentat deja un bilanț de activitate. Și este unul amplu, pentru că în această perioadă a avut multe de făcut. Mai ales de reparat, spune el, pentru că […]
Jeanu-Dumitru-primar-Costinesti_crop

V-ar putea interesa și: