Toate podețele din parcul Tăbăcărie au fost reabilitate

Primăria Constanța a anunțat că toate podețele din parcul Tăbăcărie au fost reabilitate.

Angajații Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au înlocuit elementele degradate, au curățat și vopsit toate componentele metalice, au reparat balustradele. La podețele de piatră, pe lângă înlocuirea elementelor deteriorate, s-au reparat și zugrăvit pereții, au fost refăcute glafurile și tencuiala decorativă. 

„Pe lângă scopul lor principal, acela de a face legătura între două zone despărțite de ape, aceste podețe din parc oferă vizitatorilor o priveliște frumoasă și reprezintă o sursă de inspirație pentru fotografi. Tocmai pentru a nu-și pierde farmecul, au avut loc aceste lucrări de reparații și întreținere.”, spune Biroul de Presă al Primăriei Constanța.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Teatrul de Păpuși împlinește 65 de ani

Tue Dec 14 , 2021
Astăzi, 14 decembrie 2021, se împlinesc 65 de ani de când Teatrul de Păpuși din Constanța și-a început activitatea ca secție a Teatrului Dramatic Constanța. În acea zi, de 14 decembrie 1956, actorii păpușari ai primei trupe constănțene au prezentat o premieră alcătuită din „Peștișorul auriu”, după basmul lui Aleksandr […]
teatru copii elpis