Toate podețele din parcul Tăbăcărie au fost reabilitate

Primăria Constanța a anunțat că toate podețele din parcul Tăbăcărie au fost reabilitate.

Angajații Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au înlocuit elementele degradate, au curățat și vopsit toate componentele metalice, au reparat balustradele. La podețele de piatră, pe lângă înlocuirea elementelor deteriorate, s-au reparat și zugrăvit pereții, au fost refăcute glafurile și tencuiala decorativă. 

„Pe lângă scopul lor principal, acela de a face legătura între două zone despărțite de ape, aceste podețe din parc oferă vizitatorilor o priveliște frumoasă și reprezintă o sursă de inspirație pentru fotografi. Tocmai pentru a nu-și pierde farmecul, au avut loc aceste lucrări de reparații și întreținere.”, spune Biroul de Presă al Primăriei Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Teatrul de Păpuși împlinește 65 de ani

mar dec. 14 , 2021
Astăzi, 14 decembrie 2021, se împlinesc 65 de ani de când Teatrul de Păpuși din Constanța și-a început activitatea ca secție a Teatrului Dramatic Constanța. În acea zi, de 14 decembrie 1956, actorii păpușari ai primei trupe constănțene au prezentat o premieră alcătuită din „Peștișorul auriu”, după basmul lui Aleksandr […]
teatru copii elpis

V-ar putea interesa și: