Toma Enache aduce la Constanța spectacolul „Jumătatea mea, bărbatul”, cu Cezara Dafinescu

Regizorul Toma Enache aduce în Constanța, din nou, spectacolul „Jumătatea mea, bărbatul”.

Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie la Constanța, la restaurantul Harlequin by the lake din Mamaia.

„Toți cei care vor veni la piesa de teatru cu minunata actriță Dafinescu Cezara , vor primi din partea mea, volumul de versuri Infectați de iubire.”, a anunțat Toma Enache.

Piesa este scrisă special pentru Cezara Dafinescu de George Arion.

Actrița Cezara Dafinescu a declarat despre acest spectacol următoarele:

„Ne-am obișnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim, doar atunci când pleacă într-o stea! Ce-ar fi să le dăm șansa să fie alături de noi și când mai au încă câte ceva de spus?!

Timp de peste 40 de ani am strâns în suflet toate vorbele pe care aș fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am păstrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou față în față!

Ați fost lângă mine la bine și la rău, m-aţi ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut de multe ori să plec, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-ați întors din drum. 

M-am sprijinit mereu pe umerii voștri, pe dragostea voastră…

De multe ori, voi, spectatorii, ați fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie și adunăm… timpul în care am iubit, timpul în care am urât, timpul în care am greșit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, câtă am irosit. 

Vă propun acum o astfel de întâlnire. Una în care să-mi dați prilejul să mă arăt așa cum sunt, cu bune și rele, cu vise și speranțe!”

Condiții de participare:

1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii

2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon de pe bilet.

3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale.

4. Accesul la eveniment se face începând cu ora 18:00.

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Plouă cu amenzi pe noile sensuri unice înființate de Primăria Constanța

vin mart. 25 , 2022
Primăria Constanța a înființat zeci de străzi cu sens unic în ultimele luni. Mulți șoferi nu respectă noile semne de circulație. Unii nu sunt obișnuiți cu ele și nu le observă, alții pur și simplu le ignoră. Poliția Locală a început să dea amenzi. Primăria Constanța a anunțat că, zilele […]

V-ar putea interesa și: