Tombolă pentru vaccinați. Puteți câștiga 1.910.000 de lei

COMPLETARE 30 septembrie. Loteria vaccinării începe mâine, 1 octombrie. Pentru detalii, click AICI.

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a semnat, luni, Ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului privind condiţiile de înscriere la Loteria de vaccinare şi stabilirea atribuţiilor instituţiilor implicate, valoarea totală a premiilor acordate până la finalul anului fiind de 15 milioane de lei.

Conform documentului, la Loteria de vaccinare pot participa persoanele vaccinate cu schema completă care şi-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului şi care se înscriu în aplicaţia accesată de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

„În acest context epidemiologic, cu creşteri semnificative ale numărului persoanelor infectate cu noul coronavirus, este deosebit de importantă susţinerea procesului de vaccinare, inclusiv prin acordarea de recompense. Într-o perioadă scurtă, am reuşit să finalizăm cadrul legislativ pentru aceste măsuri recompensatorii. Odată semnat şi de ministrul Economiei, actul normativ poate fi publicat în Monitorul Oficial, astfel încât să producă efecte”, a declarat Cseke Attila, potrivit unui comunicat de presă.

Loteria de vaccinare se va desfăşura în perioada 1.10.2021 – 31.12.2021 şi constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:

 • 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână;
 • 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună;
 • 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acţiunii.

La Loteria de vaccinare se acordă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

 • 81 de premii săptămânale (80 premii săptămânale în valoare de 10.000 lei + 1 premiu mare săptămânal în valoare de 300.000 lei);
 • 3 premii lunare, (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 100.000 lei);
 • 2 premii la finalul Loteriei Programului Naţional de Vaccinare, în valoare de 500.000 lei, respectiv 1.000.000 lei.

„Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 şanse de câştig, respectiv posibilitatea de a câştiga 4 premii: 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei, adică premii în valoare maximă cumulată de 1.910.000 lei. Sumele virate către Compania Naţională “Loteria Română” – S.A. necesare pentru asigurarea fondului de premiere pentru Loteria de vaccinare vor fi asigurate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului”, afirmă sursa citată. 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea8 thoughts on “Tombolă pentru vaccinați. Puteți câștiga 1.910.000 de lei

 1. ESTE NECESARĂ ÎNSCRIEREA LA TOMBOLĂ SAU SÎNT ÎNSCRIȘI DIN OFICIU CEI VACCINATI ? UNDE NE ÎNSCRIEM ? DE CÎND ?

  1. Sunt mulți oameni care se vaccinează, dar care nu folosesc internetul și nu știu să se înscrie. De aceea corect ar fi să nu fie nevoie de înscrieri ci să se extragă pur și simplu din baza de date unde sunt înregistrați toți cei care s-au vaccinat cu schema completă.

 2. De ce faceti atata tam-tam daca aplicatia nu este functionala, mai dati si la stiri la televizor!

 3. De doua zile incerc sa ma inscriu ,fara rezultat.Propun ceva mai simplu: unica cerinta sa fie Unique certificate identifier fara altceva si sa se primeasca automat numarul de inregistrare Succes vaccinatilor .

 4. Mă chinui de o oră să mă înscriu, dar nu reușesc, să fie o păcăleală…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Crimă îngrozitoare în Constanța. 42 de lovituri de cuțit

Mon Sep 20 , 2021
Un bărbat a fost reţinut de procurorii constănţeni după ce a ucis-o pe sora iubitei sale, cu 42 de lovituri de cuţit. Victima încerca să intervină în sprijinul surorii sale, care dorea să îl părăsească pe bărbat. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au început […]