Tomis Nord nu va avea căldură în apartamente la parametri până pe 21 decembrie

Locuitorii din cartierul Tomis Nord, Constanța, racordați la sistemul centralizat de încălzire nu au căldură în apartamente așa cum trebuie. Și asta de când s-a reluat furnizarea agentului termic. Am scris despre această problemă, am cerut un punct de vedere directorului Termoficare Constanța SRL, Liviu Popa, dar acesta a preferat să nu spună nimic. Detalii AICI.

Primări Constanța a anunțat azi că problemele vor continua până pe 21 decembrie 2023.

Lucrările de înlocuire a conductelor rețelei de transport a agentului termic din Constanța se desfășoară în două schimburi. În momentul de față se execută lucrări de schimbare a rețelei termice primare și a conductelor de pe magistrala II, a anunțat instituția.

„Pentru ca execuția acestor lucrări să fie resimțită cât mai puțin de constănțeni, pe sectoarele pe care se lucrează au fost montate conducte provizorii, dar care pot conduce către consumatori doar jumătate din volumul de agent termic pe care l-ar furniza conductele în mod normal. Din acest motiv, în cartierul Tomis Nord se înregistrează parametri scăzuți la furnizarea agentului termic. Lucrările de înlocuire a acestor conducte vor fi finalizate până la data de 21 decembrie, moment în care vor fi eliminate conductele provizorii subdimensionate, iar furnizarea agentului termic se va realiza în parametri corecți.”, a mai spus sursa citată.

Aceste lucrări fac parte din etapa a II-a a proiectului de modernizare a rețelei termice din Constanța și vizează înlocuirea a 12,716 km traseu de rețea termică primară, 25,432 km de conducte din magistrala II, conducte vechi/uzate cu izolația termică deteriorată. Noul sistem, ca și în etapa finalizată, va fi unul modern cu conducte din oțel, preizolate cu izolație termică din spumă rigidă de poliuretan, protejată la exterior cu manta din polietilenă de mare densitate.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

8 thoughts on “Tomis Nord nu va avea căldură în apartamente la parametri până pe 21 decembrie

 1. Asta-i inceputul dupa ce s-au gaurit strazile sa schimbe tevustile ? Ce va urma vor afla fraieri ce n-au parasit inca RADET ul.Cu banii ARUNCATI pana acuma se modernizau TOATE punctele termice devenind centrale termice de cvartal !

 2. O fi valabil și pentru pct termic 138 pe la brotacei pe aici ? Tovarășu șef de la acest pct ne-a spus ca lui ii e frica sa dea temperatura mai mare ca să nu pocnească vreo țeava ..momentan sunt 17 ° prin case .

 3. Ha, ha! Mereu Tomis Nord e fruntea!
  Am sunat și eu la un moment dat și au zis că noi suntem pe un sistem auxiliar …
  Hai să vedem momentul 21 decembrie.
  Sper să nu se repete ajunul și ziua de Crăciun de acum doi ani, când nu am avut căldură și apă caldă …

 4. PT 137
  Dormim cu doua pilote
  „Afara frig în case frig
  Deschid fereastra și îți strig
  Mulțumesc primar iubit
  Ca ne-ai calit”

 5. Acum, în toiul iernii se fac lucrări de schimbare a conductelor?Vă bateți joc de populație,avem copii mici,bătrani care se îmbolnăvesc,dar nu vă pasă.Sunt curioasă cât va fi factura; și în Tomis III la blocurile de pe langă școala 6 este aceeasi jalnică situație,nu căldură, apă caldă din când în când,cu programare ca pe timpurile comuniste.

 6. Acum, în toiul iernii se fac lucrări de schimbare a conductelor?Vă bateți joc de populație,avem copii mici,bătrani care se îmbolnăvesc,dar nu vă pasă.Sunt curioasă cât va fi factura; și în Tomis III la blocurile de pe langă școala 6 este aceeasi jalnică situație,nu căldură, apă caldă din când în când,cu programare ca pe timpurile comuniste.

  1. La punct termic 138 nu este nimeni,își bat joc de populație vedem finalul pe 21 ,vara nu se putea lucra măcar să facă ceva bun funcțional dar nu sunt capabili

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rusia amenință România: „O țintă legitimă pentru distrugere”

sâm dec. 9 , 2023
Rusia a amenințat că va ataca țările occidentale cu rachete dacă avioanele de vânătoare F-16 recent donate Ucrainei vor avea baza pe teritoriul NATO. Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova a declarat că aeronavele F-16 din țările NATO vor fi ținte legitime. Ea a spus că avioanele de […]

V-ar putea interesa și: