Tomis TV: „Constanța, în faliment”

Constanța cheltuie mai mult decât produce cu circa 600.000 de lei pe zi.

Recent, primarul a propus retragerea banilor pentru peste 50 de investiții. Care sunt acestea, aflați din emisiunea „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi. Alte subiecte abordate sunt cheltuielile pentru un nou CET, promis și de Radu Mazăre, dar și fenta pe care am picat cu toții în ceea ce privește regulamentul parcărilor.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos sau pe pagina de Facebook a Tomis TV (click AICI).

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Tomis TV: „Constanța, în faliment”

  1. Cine verifica cate milioane de euro din acesti bani s-au dat ca avans pentru inceperea sutelor de lucrari din resurse publice ?DNA si Curtea de conturi ar avea de lucru prea mult asa ca …liniste.Din acesti bani se nasc miliardarii orasului ,altfel nu se explica ABUZUL in serviciu prin care se deschid simultan sute de noi lucrari ( de fapt doar decopertari si santuri si apoi parasirea lucrarilor) .Oare si contractele pentru aceste lucrari au fost intocmite tot de catre firmele executante ,atunci nu-i de mirare ca se lucreaza la misto pe banul public (nu toti banii vin din programele UE )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Albumul „Regina Diplomat”, lansat pe Fregata „Regina Maria”

Fri Nov 25 , 2022
Cu prilejul aniversării Centenarului Încoronării de la Alba Iulia, Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și Asociația Diplomație și Identitate Culturală Europeană, în parteneriat cu Arhivele Naționale ale României, Statul Major al Forţelor Navale şi Fregata „Regina Maria” – F222 au organizat joi, 24 noiembrie […]