Tomis TV: Secretul delfinilor. Spitale pe hârtie

Emisiunea Punctul pe i de săptămâna aceasta a analizat două subiecte: secretul delfinilor și spitalele pe hârtie.

Primul se referă la faptul că CMSN plătește 40% din încasările delfinilor noștri și ai celor din Ucraina unei firme nou înființate din orașul Voluntari.

Al doilea, la ce șanse au proiectele prezentate de Consiliul Județean Constanța în domeniul sănătății să devină realitate. Deocamdată avem numai câteva imagini.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Curtea de Apel Galați a decis că Arhiepiscopia Tomisului rămâne cu terenul de la Casa de Cultură din Constanța

vin aug. 19 , 2022
Primăria Constanța a pierdut procesul referitor la terenul luat înapoi la parohia „Sf. Treime” de la Casa de Cultură, a anunțat vineri Arhiepiscopia Tomisului. Decizia este definitivă. La Galați s-a judecat recursul declarat de Consiliul Local Constanța cu privire la administrarea terenului de lângă Catedrala Eroilor, biserică pe care Arhiepiscopia […]

V-ar putea interesa și: