Toni Iuruc confirmă: „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!”

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează oficial. Contactat de FANATIK, în jurul orei 18, Toni Iuruc, vizibil mâhnit, a acceptat să dea o scurtă declarație, prin care confirmă divorțul de Simona Halep.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de acum trei ani, cei doi căsătorindu-se pe 15 septembrie 2021, în Constanța. Căsătoria religioasă și petrecerea de după erau programate să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident rutier între o autoutilitară și un microbuz, o persoană a murit

mie sept. 7 , 2022
Un accident rutier mortal a avut loc miercuri la ieșire din localitatea Cobadin spre Negrești. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și microbuz. Medicii de la Ambulanță spun că o persoană a murit. Este vorba despre o femeie în vârstă de 54 de ani. Alte două au fost rănite, […]

V-ar putea interesa și: