Top 3 furnizori de jocuri pentru cazino

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Piața jocurilor de noroc este una impresionantă, în cadrul căreia, ca producător, este necesar să îndeplinești destul de multe criterii pentru a avea șanse ca jocurile tale să prindă la public. E nevoie de versatilitate, creativitate, profesionalism, calitate premium și experiență în domeniu. Nu sunt multe nume care îndeplinesc toate aceste condiții, însă, potrivit statisticilor, următorii 3 provideri sunt în topul preferințelor românilor, și nu numai.

EGT

  Euro Games Technology (EGT) a fost fondată în Bulgaria, în 2002, și este considerată una dintre cele mai populare și de succes companii din industria jocurilor de noroc. Producătorului cu sediul la Sofia a câștigat premiul “Most Successful Business” VIP Business Awards 2016, “Best Presence at Entertainment  Expo” 2018 și multe altele, demonstrând că reprezintă un nume important într-o piață foarte competitivă. Poți afla mai multe despre providerul de jocuri online EGT aici.

  Popularitatea sloturilor online EGT se extrage, în principal, din succesul acelorași jocuri, dar în sălile terestre din întreaga lume. Mulți dintre jucătorii de sloturi s-au mutat în mediul online, însă au dorit să joace în continuare sloturi ca la aparate. Majoritatea sloturilor EGT îmbină simbolurile clasice (fructe, șeptari, clopoței, steluțe) cu efecte sonore retro, grafică video de ultimă generație și funcții speciale, reprezentând o rețetă de mare succes până acum.

  În plus, sloturile EGT oferă jucătorului posibilitatea să câștige unul dintre cele patru jackpoturi progresive. Premiile cele mai frecvente sunt cele de câteva sute sau mii de lei, însă, dacă ești norocos, poți pune mâna pe un câștig format chiar și din 5 sau 6 cifre. Funcția care cuprinde cele patru jackpoturi posibile se numește Jackpot Cards și se declanșează aleatoriu.

Novomatic

 Grupul Novomatic este unul dintre cele mai mari companii de tehnologie a jocurilor de noroc din lume, fiind fondat de către profesorul Johann F. Graf, în 1980. În România, compania activează cu succes de 30 de ani.

 Orice jucător de sloturi a încercat, cel puțin o dată, Book of Ra, Lucky Lady’s Charm sau Sizzling Hot. Sunt cele mai celebre sloturi de la Novomatic, chit că vorbim de jocuri cu deja o vechime însemnată pe piață. Însă ele și-au căpătat notorietatea în diferite agenții offline și și-au păstrat acest statut și-n mediul online, poate și datorită nostalgiei unora dintre jucători.

  Novomatic are un portofoliu de peste 300 de sloturi, iar “perlele” Book of Ra, Lucky Lady’s Charm și Sizzling Hot primesc periodic câte un update, pentru a rămâne în standardele grafice actuale.

NetEnt

  NetEnt e un producător de jocuri originar din Suedia, cu o vechime de peste 20 de ani lumea jocurilor de noroc. În mediul online, NetEnt are peste 200 de jocuri diferite, fiecare cu o grafică fascinantă. Acesta a fost mereu punctul forte al producătorului scandinav – atenția la detalii. Pe de altă parte, NetEnt are grijă și de clienți mai nostalgici. Astfel, Mega Joker e un slot clasic de la NetEnt care aduce cu el amintirea vremurilor trecute și are și un RTP de 97.88%.

  Cele mai populare și îndrăgite jocuri NetEnt cu jackpot progresiv sunt Hall of Gods, Arabian Nights și Mega Fortune. Mega Fortune chiar a ajuns în Cartea Recordurilor în 2011, când un jucător norvegian a câștigat 11.7 milioane de euro la jackpotul oferit de acest joc.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.