Topul celor mai slabi primari PSD. Cristian Maricel Cârjaliu, Agigea, cap de listă

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Viorica Dăncilă, candidatul Partidului Social Democrat Constanța, a fost învinsă de Klaus Iohannis, susținut de Partidul Național Liberal, în Constanța, la alegerile prezidențiale.

Există localități unde PSD a avut rezultate foarte proaste, care pot fi puse nu numai pe seama tendinței de a vota cu Klaus Iohannis, dar și activității primarilor, care nu au știut să-și mobilizeze electoratul sau pur și simplu nu au putut. Ne referim aici la localitățile conduse de primari PSD.

Potrivit rezultatelor finale, PSD Constanța au obținut cele mai proaste rezultate în următoarele localități: Eforie, Ovidiu, 23 August, Mihail Kogălniceanu, Lumina, Albești, Costinești, Corbu, Agigea, Năvodari și Valu lui Traian. Rezultatele social democraților variază între 14,55% și 16.50%.

Toate localitățile, cu două excepții, sunt conduse de PNL. Excepțiile sunt Agigea, unde primar este Cristian Maricel Cârjaliu, și Năvodari, condus de Florin Chelaru, ambii PSD.

Se poate spune fără să greșim că cei doi sunt, în ordine, cei mai slabi primari pe care îi are PSD în județul Constanța și unii din cei slabi din țară, dacă ne gândim că PSD Constanța a obținut un scor mai mic decât media națională.

PSD și primarul din Agigea, Maricel Cârjaliu, bătuți de PNL și USR-PLUS, în alegerile prezidențiale

Culmea, cu câteva zile înainte de alegeri, conducerea partidului spunea că e mulțumită de activitatea lui Cârjaliu.

„Noi, Biroul Permanent Județean, suntem mulțumiți de primarii PSD din județul Constanța. Suntem mulțumiți de activitatea primarului PSD Cristian Cîrjaliu (Agigea), de activitatea primarului Valentin Saghiu (Murfatlar), de activitatea primarului Decebal Făgădău (Constanța), de activitatea primarului Mariana Gâju (Cumpăna). În general, de activitatea tuturor primarilor noștri. Nu avem niciun motiv pentru care nu am sprijini candidatura la alegerile locale vreunuia din primarii PSD. Aceasta este poziția Biroului Permanent Județean“, a spus președintele PSD, Felix Stroe.

Ba mai mult, primarul din Agigea a fost cooptat în conducerea partidului, ca vicepreședinte.

Felix Stroe declara, înainte de prezidențiale, că PSD merge pe mâna lui Cârjaliu la funcția de primar al comunei Agigea.

Rezultatele dezastruoase de la prezidențiale s-ar putea să-l facă să se răzgândească. Sau nu.


Articole similare:

Alegeri prezidențiale. Valentin Vrabie, cel mai neperformant primar PNL din județul Constanța
Primarul din Agigea a uitat ce a promis acum 7 ani! Între canalizare și haznale
VIDEO Cum arată Agigea, comuna condusă de 12 ani de primarul Cristian Maricel Cârjaliu
Un turist aduce acuzații grave la adresa primarului Maricel Cristian Cârjaliu și a Poliției Locale Agigea
Primarul-procesoman. Cristian Maricel Cârjaliu face plângeri penale la 18 ani de la comiterea presupusei fapte!
Cum îl apăra Cristian Maricel Cârjaliu pe Nicușor Constantinescu, în dosarul în care a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare
Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cârjaliu, NU MERITĂ titlul de cetățean de onoare, spun 87% din cititorii Constanța 100%

Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.