Topul politicienilor constănțeni în social media

Social media a ajuns un vehicul important pentru politicienii din întreaga lume. Până și președintele Statelor Unite își transmite multe din mesaje în acest mod.

Și politicienii din Constanța folosesc social media pentru a-și promova acțiunile și pe ei înșiși. Cu mai mult sau mai puțin succes.

Am verificat paginile celor mai importanți dintre ei pentru a întocmi un clasament în funcție de like-uri. Momentul realizării este 10 noiembrie 2019.

Stelian Ion, deputat USR, candidat al partidului pentru Primăria Constanța, are 28.245 de like-uri. Ultimele două postări sunt făcute înainte și după votul de azi și au 307, respectiv 825 de like-uri.

Vergil Chițac, senator independent, președintele Asociației Constanța Altfel – 15.629 de like-uri. Cele mai recente două postări au ca subiect alegerile prezidențiale, respectiv Confort Urban, societatea Primăriei Constanța, care asfaltează la costuri mai mari decât pe piața liberă. Fiecare are circa 120 de like-uri.

Decebal Făgădău, primarul Constanței și președintele organizației municipale PSD, are 12.846 de like-uri. Ultimele postări sunt despre Constanța, capitala tineretului, și o emisiune TV la care a participat, în septembrie. Acestea au 214, respectiv 69 de like-uri.

Horia Marius Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, are 6.317 de like-uri. Ultimele postări sunt o urare de Sfinții Mihail și Gavril și un anunț despre faptul că Cetatea Carsium intră într-un amplu proces de modernizare. Au strâns 54, respectiv 191 de like-uri.

Bogdan Huțucă, președintele Organizației Județene PNL Constanța – 3.309 like-uri. Ultimele două postări sunt recente și se referă la alegerile prezidențiale. Au 356, respectiv 70 de like-uri.

Claudiu Palaz, președinte PMP, are 4.055 de like-uri. Ultima sa postare, despre candidatul pe care-l susține la alegerile prezidențiale, strânsese 32 de like-uri.

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, nu are pagină oficială de Facebook.

Spre comparație, Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, are 147.635 de like-uri. Ultimele sale două postări au 482, respectiv peste 1.000 de like-uri.

parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.