VIDEO Tot ce trebuie să știți despre liberalizarea pieței gazelor aflați azi, la Dobrogea TV, de la Iulian Iancu și Ana Nuțu

Iulian Iancu Dobrogea TV
Iulian Iancu în timpul emisiunii Realitatea locală, la Dobrogea TV

Piața gazelor naturale se liberalizează de la 1 iulie 2020. Dobrogea TV vă invită să aflați tot ce trebuie să știți despre acest lucru.

Am discutat cu deputatul de Constanța, Iulian Iancu, doctor în economie și energie, președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților, și cu Ana Nuțu, analist de politici publice în energie şi infrastructură, companii publice, autorităţi de reglementare al Expert Forum.

Aceștia au oferit sfaturi utile pentru toți consumatorii în contextul în care pe piață au apărut oferte multiple, iar contractele nu sunt foarte clare.

De asemenea, Iulian Iancu a prezentat, în premieră, două noutăți legislative care vin în sprijinul consumatorilor, atât persoane fizice, cât și juridice.

Emisiunea poate fi urmărită live, de la ora 19.00, pe Dobrogea TV. O vom posta și aici după ce va fi difuzată pe post.

COMPLETARE. Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

https://www.facebook.com/DobrogeaTV/videos/680281992528388


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Partidele de dreapta au lăsat PSD în ofsaid, în Consiliul Județean Constanța. Marian Crușoveanu: „Există o disperare a PSD-ului de a salva soldățeii din funcțiile-cheie ale CJ”

mar iun. 30 , 2020
În ședința de astăzi, 30 iunie, a Consiliului Județean Constanța, după mult timp, partidele de dreapta au votat la comun, și au lăsat PSD în ofsaid. Social democrații nu au putut să o impună pe Nicoleta Bercaru, colega loc, la șefia Centrului Cultural Teodor T. Burada, proiectul de hotărâre fiind […]
marian crusoveanu

V-ar putea interesa și: