VIDEO Tot ce trebuie să știți despre liberalizarea pieței gazelor aflați azi, la Dobrogea TV, de la Iulian Iancu și Ana Nuțu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Iulian Iancu Dobrogea TV
Iulian Iancu în timpul emisiunii Realitatea locală, la Dobrogea TV

Piața gazelor naturale se liberalizează de la 1 iulie 2020. Dobrogea TV vă invită să aflați tot ce trebuie să știți despre acest lucru.

Am discutat cu deputatul de Constanța, Iulian Iancu, doctor în economie și energie, președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților, și cu Ana Nuțu, analist de politici publice în energie şi infrastructură, companii publice, autorităţi de reglementare al Expert Forum.

Aceștia au oferit sfaturi utile pentru toți consumatorii în contextul în care pe piață au apărut oferte multiple, iar contractele nu sunt foarte clare.

De asemenea, Iulian Iancu a prezentat, în premieră, două noutăți legislative care vin în sprijinul consumatorilor, atât persoane fizice, cât și juridice.

Emisiunea poate fi urmărită live, de la ora 19.00, pe Dobrogea TV. O vom posta și aici după ce va fi difuzată pe post.

COMPLETARE. Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

Realitatea locală – 30 iunie 2020

Furnizarea gazelor naturale se liberalizează de la 1 iulie 2020. Dobrogea TV vă invită să aflați tot ce trebuie să știți despre acest lucru.Am discutat cu deputatul de Constanța, Iulian Iancu, doctor în economie și energie, președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților, și cu Ana Otilia Nuțu, analist de politici publice în energie şi infrastructură, companii publice, autorităţi de reglementare al Expert Forum.Aceștia au oferit sfaturi utile pentru toți consumatorii în contextul în care pe piață au apărut oferte multiple, iar contractele nu sunt foarte clare.De asemenea, Iulian Iancu a prezentat, în premieră, două noutăți legislative care vin în sprijinul consumatorilor, atât persoane fizice, cât și juridice.

Publicată de Dobrogea TV pe Marţi, 30 iunie 2020

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.