Toți elevii din Municipiul Constanța beneficiază de TRANSPORT GRATUIT cu autobuzele CT BUS

Toți elevii din Municipiul Constanța beneficiază de TRANSPORT GRATUIT cu autobuzele CT BUS, precizează compania, printr-un comunicat de presă.

Singurul act necesar este la control este carnetul de elev vizat pe anul în curs sau o adeverință de școlarizare. Nu este nevoie de alte documente.

Beneficiarii măsurii sunt:
     
• preșcolarii care urmează cursurile la unitățile de învățământ preșcolar acreditat din municipiul Constanța;
• preșcolarii cu domiciliul în municipiul Constanța care urmează cursurile la unitățile de învățământ preșcolar acreditat / autorizat din afara municipiului Constanța, numai pe rutele de transport ale CT BUS S.A.;
• elevii care urmează cursurile la unitățile de învățământ primar și gimnazial, liceu, școala postliceală, școala profesională și de ucenici (cursuri de zi) acreditate / autorizate din municipiul Constanța;
• elevii cu domiciliul în municipiul Constanța care urmează cursurile la unitățile de învățământ primar și gimnazial, liceu, școala postliceală, școala profesională și de ucenici (cursuri de zi) acreditate / autorizate din afara municipiului Constanța, numai pe rutele de transport ale CT BUS S.A. din interiorul municipiului Constanța.

Gratuitatea are la bază hotărârea de consiliu local 97/2020.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.