Totul e bine când se termină cu bine

Plec spre conferința de presă a Organizației Județene PSD Constanța. Nu-l ascult pe primarul Chițac și iau mașina, nu autobuzul. Să meargă el și Rusu mai mult decât mine cu CT BUS (eu mai merg din când în când).

Uit că pe str. Nicolae Iorga este canalizarea cea mai adâncă din lume. N-aveam viteză, dar suspensia se revoltă zgomotos.

Pun Google Maps ca să evit aglomerația. Aplicația, jur, mă pune să o iau pe interzis. Nu văd semnul, dar văd un șofer care vine spre mine și se uită cu milă, ca să nu spun altfel.

Ocolesc, găsesc, surprinzător, loc de parcare și ajung la o conferință în care unul din punctele forte este că Mariana Gâju nu a fost de neoprit în discurs.

Plec repede, iar doamnele de la intrare se miră că refuz să iau cadoul pregătit de partid.

– Dar e din partea noastră.

– Știu, știu. Nu-l vreau, mulțumesc, donați-l cuiva.

Spre mașină, mă împiedic pe trotuar, dar experiența mersului pe jos prin Constanța ultimilor trei ani mă face să-mi păstrez echilibrul.

În drum spre casă, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, multe mașini de poliție și jandarmi. Nu scap, sunt tras pe dreapta.

Un polițist tânăr, amabil, profesionist, mă invită să-i dau actele și este curios dacă sunt rudă cu Hagi.

– Și talonul, vă rog.

– Talonul… Nu am talonul în original. E mașina soției.

– Sunteți obligat să aveți la dumneavoastră talonul în original.

– Vă rog să-mi dați amenda corespunzătoare, nu-l am.

Aștept până vine de la mașină cu actele. Repet, atitudinea polițistului este ireproșabilă.

Ajung acasă și mă gândesc să scriu răspunsul la întrebarea pe care i-am adresat-o președintelui PSD, Felix Stroe.

– Nu, Mihai Lupu nu va candida din partea PSD, mi-a spus oficial și răspicat.

Totul e bine când se termină cu bine.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DNA a descoperit o imensă rețea de fraudare a bugetului de stat. Prejudiciu de peste 237 milioane lei

vin dec. 22 , 2023
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată a inculpaților: FULGEANU MARIUS, la data faptei director executiv al Biroului Vamal de Interior (B.V.I.) Buzău, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru […]

V-ar putea interesa și: