Toxiinfecție la Vraja Mării Costinești, care fusese închisă de Protecția Consumatorilor

Un caz de toxiinfecție alimentară a fost semnalat, vineri după-amiază, în complexul Vraja Mării Costinești.

Mai multe persoane acuză tulburări digestive.

Acum două zile, Protecția Consumatorilor a făcut un control aici, pe baza unei sesizări.

„Ni s-a prezentat un singur spatiu de depozitare si un bloc alimentar. Am dispus oprirea temporară a prestării de servicii și sancțiuni: 10.000 de lei pentru proceduri nesigure, ce pun in pericol sănătatea”, a spus Horia Constantinescu, șeful CJPC.

Astăzi, Protecția Consumatorilor a depistat un depozit ascuns în subsolul clădirii, pe care reprezentantul societății nu l-a prezentat.

Ieri, acesta a servit mâncare în aceeași manieră în care îi interzisese, PRIN DOCUMENT, Protecția Consumatorilor. Alimentele erau luate din depozitul secret.

Completare: Protecția Consumatorilor a mai aplicat, vineri, o amendă, dar și o sancțiunea mult mai dură.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Complexul Vraja Mării din Costinești ar putea fi închis DEFINITIV

vin aug. 24 , 2018
Complexul Vraja Mării din Costinești ar putea fi închis definitiv, după ce aici au fost descoperite mai multe cazuri de toxiinfecție alimentară. Comisariatul Județean Pentru Protecția Consumatorului a efectuat un control și a decis închiderea temporară a unității, dar a și solicitat, către forul superior, emiterea unei decizii de închidere […]

V-ar putea interesa și: