Trădare în USR. Stelian Ion îl acuză pe Vergil Chițac de „un act asemănător unui act de corupție”

Liderii USR, în timpul unei conferințe de presă. De la stânga la dreapta: Dumitru Caragheorghe, Florin Cocargeanu, Stelian Ion

Biroul Național al USR a decis, în ședința de ieri, cu unanimitate de voturi excluderea lui Iulian Călin din partid, consilierul local care a votat proiectul dubios al primarului PNL Vergil Chițac, prin care i-a alocat un teren pe plajă liderului PSD din Constanța.

„Dacă ar avea onoare, Iulian Călin și-ar da chiar astăzi demisia din Consiliul local, pentru că nu a fost ales pe persoană fizică, ci pe listele USR, și a trădat obiectivele USR, și-a trădat colegii și i-a trădat pe constănțeni.”, a declarat Stelian Ion, deputat USR.

Recomandare: Delfinariul din Constanța a plătit anul trecut 3,2 milioane lei pentru folosirea în spectacole a patru delfini salvați din Ucraina

Acesta a subliniat că este foarte clar că primarul Chițac încearcă să își găsească susținere, pentru proiectele pe care le înaintează și care sunt croite cu dedicație pentru PSD, prin metode neortodoxe, nu prin discuții pe față.

„Politic vorbind, este un act asemănător unui act de corupție, e ca și cum ai corupe membrul unui alt partid pentru a-ți vota proiectele dubioase.”, a mai spus Stelian Ion.

Acesta a afirmat, într-o conferință de presă, că s-au făcut presiuni și asupra altor consilierilor pentru a vota așa cum dorea PNL.

Stelian Ion l-a atacat dur pe actualul primar și fostul său contracandidat.

„Vergil Chițac pune pe tavă întregul oraș la dispoziția PSD. A mințit în campania electorală că se va lupta cu PSD și cu mafia imobiliară din Constanța. Este grav că liderii PNL se complac în această situație și se lasă târâți de Vergil Chițac în noua alianță care se creează în Constanța, între PSD și PNL, în dispreț față de votul constănțenilor.”, a subliniat acesta.

„Noi ne facem curat în ograda noastră și, pentru a respecta votul constănțenilor, este cazul ca și liberalii să scape de Vergil Chițac, pentru că nu-i va lăsa niciodată să facă o alianță de dreapta așa cum ar trebui la Constanța, cum ne-au cerut oamenii, ci îi va ține lipiți de PSD prin tot felul de interese.”, a mai spus Stelian Ion.

Deputatul a făcut și o fotografie, unde se poate vedea terenul pe care primarul Vergil Chițac i l-a făcut cadou președintelui PSD Constanța și despre care susține că nu s-ar afla pe plajă. „O minciună.”, liderul USR.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Huțucă anunță investiții cu 20% mai mari în spitale. „Este o zi fericită pentru România”

mar mart. 14 , 2023
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a anunțat, pe 14 martie, eliminarea TVA-ului pentru toate proiectele de investiții în domeniu. „O veste excelentă pentru țara noastră. După investițiile istorice în infrastructura sistemului sanitar din România pe care le derulăm prin PNRR (investiții fără precedent în cei 33 de ani de […]

V-ar putea interesa și: