Trafic blocat pe o porțiune de pe strada Cuza Vodă, municipiul Constanța, în urma unei avarii a RAJA

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de canalizare, de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile I.G.Duca și Mihai Viteazu, astăzi – 04 septembrie 2019, în intervalul orar 13.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris M Holding face angajări

Wed Sep 4 , 2019
Polaris M Holding face angajări în Constanța, Mangalia și Năvodari. În Constanța se caută lucrători de salubrizare căi publice, lucrători operativi autocompactoare, conducători auto transport rutier mărfuri. Relații la nr. de tel. 0241.548700. În Năvodari este nevoie de lucrător de salubrizare căi publice, conducător auto transport rutier de mărfuri și […]
Polaris M Holding angajări