Trafic blocat pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Constanța

raja avarie

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi – 24 iulie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția străzilor Constantin Dobrogeanu Gherea și Ion Lahovari, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, tronsonul cuprins de străzile Ion Lahovari și Mihai Viteazu, în intervalul orar 09.00 – 18.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, au precizat reprezentanții societății.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

E OFICIAL: Nicolae Moga, noul ministru de Interne

Wed Jul 24 , 2019
Senatorul PSD Nicolae Moga este noul ministru de Interne al României. Preşedintele a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Carmen Daniela Dan, ministrul afacerilor interne, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului şi decretul prin care este numit în funcţia de membru al Guvernului […]
Nicolae Moga, senator PSD