Trafic blocat pe strada Făgetului din municipiul Constanța

raja

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi – 25 iunie2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Făgetului cu Chiliei, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Făgetului, pe o porțiune de 25 de metri, în intervalul orar 09.45 – 14.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, au precizat reprezentanții societății.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

A murit lovit de mașina la care lucra

Tue Jun 25 , 2019
Un bărbat a murit lovit de mașina la care lucra. Tragedia s-a produs marți, 25 iunie, în localitatea Zorile, județul Constanța. Din primele informații, bărbatul lucra la o mașină, iar aceasta, la un moment dat, a venit peste el. De caz se ocupă polițiștii Secției 8 Rurală. „În cauză a […]

V-ar putea interesa și: