Trafic blocat pe strada Steagului din Constanța

raja

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 16 aprilie 2019, la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 1000 mm, de la intersecția străzilor Steagului cu Străjerului, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto pe strada Steagului, tronsonul delimitat de străzile Merișor și Străjerului, în intervalul orar 09,00 -16,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, au precizat reprezentanții societății.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Documente despre istoria Dobrogei, din peste 70 de arhive din lume, apar într-o colecție completă

Tue Apr 16 , 2019
Arhiepiscopia Tomisului, în colaborare cu autoritățile locale, lansează, pe 21 aprilie, o colecție de 100 (o sută) de volume intitulate „Sfinții Părinți Ortodocși. Martirii Străromâni. Cuvioșii cei vechi”, demers editorial ce ar putea completa și chiar rescrie istoria Dobrogei. În cele 100 de volume, în format A4, color, sunt prezentate […]