Trafic blocat pe strada Ștefan Mihăileanu din municipiul Constanța, în urma unei avarii RAJA

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Ștefan Mihăileanu din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de străzile Sarmisegetuza și Constantin Brătescu, astăzi – 18 iunie 2020, în intervalul orar 09.00 – 12.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii din zonă nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Donații de peste 26.000 euro Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța în lupta cu Covid-19

joi iun. 18 , 2020
Asociația Dăruiește Aripi a achiziționat aparatură performantă de diagnostic pentru Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, cu sprijinul CHS Silotrans.   Echipamentele, în valoare de peste 26.000 euro, eficientizează activitatea spitalului, oferind un diagnostic rapid și o monitorizare optimă în evoluția bolii, în special pentru cazurile grave, vizând în primul rând, pacienții infectați […]
Asociatia-Daruieste-Aripi-2

V-ar putea interesa și: