Trafic de coșmar în Constanța VIDEO

De mai bine de un an, traficul este un coșmar în Constanța. S-au început mai multe lucrări de înlocuire a conductelor de termoficare și de reabilitare a trotuarelor și unor bulevarde, dar înaintează greu.

Mai jos aveți, fără alte comentarii, imagini surprinse pe 13 martie 2023.

Oare cum va fi la vară, când va intra în reabilitare și bulevardul din stațiunea Mamaia? Detalii aici: Vergil Chițac, primarul Constanței: „Să vă așteptați ca anul viitor să fie și Mamaia demolată”

V-ar putea interesa și: Primăria Constanța introduce parcare cu plată pe mai multe străzi din centrul Constanței


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Trafic de coșmar în Constanța VIDEO

  1. Cosmarul este in Primaria acestui oras ! Ani de zile va suferi orasul din cauza cosmarului datorat abuzului in serviciu si hotilor de bani publici imuni la Institutiile de forta (oare de ce ?)

    1. Nu trebuiau incepute asa multe lucrari , forta ag ec angrenati fiind mult mai mica. Pe St cel Mare , STATEAU luni 5 muncitori harnici. In acest ritm o sa suferim multa vreme.
      INCOMPETENTA , BATAIE DE JOC SAU CE !?

  2. Asta fac de 33 de ani, ne fura pentru campania alegerilor. Niste hoți care au banii și vor cât mai mulți. Politica este pentru hoți, oamenii inteligenți sunt omorâți cât mai repede .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decebal Făgădău împlinește 50 de ani

lun mart. 13 , 2023
Decebal Făgădău, fost primar al municipiului Constanța, împlinește 50 de ani pe 14 martie. S-a născut în satul minier Altân Tepe din Tulcea. Familia s-a mutat în Constanța când încă era mic. Mama, Teodora, este aromâncă din Beidaud. A fost educatoare. Tatăl, Vasile, a fost contabil șef al societății miniere […]
decebal-fagadau

V-ar putea interesa și: