Trafic de coșmar în Constanța VIDEO

De parcă nu era de ajuns aglomerația obișnuită, constănțenii au parte și de semafoare defecte. Și atunci, circulația devine realmente un coșmar.

Așa s-a întâmplat și luni după-amiază, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja. O zonă unde semafoarele se mai supără pe șoferi și se strică. Uneori, Poliția Locală intervine și dirijează circulația, salvând situația. Astăzi, polițiștii n-au vrut să strice supărarea semafoarelor și le-au lăsat să-și facă de cap. Asta a dus la mulți nervi în trafic din partea tuturor șoferilor, fie că se aflau la volanului autoturismelor sau autobuzelor.

Autobuze și autovehicule blocate la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis din Constanța
Autobuze și autovehicule blocate la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis din Constanța

Nici pentru pietoni nu a fost mai ușor, pentru că nu știau când și din ce parte vor veni mașinile.

Reamintim că, în iunie 2020, Confort Urban, societatea Primăriei Constanța, spune că pe bulevardul Tomis, de la intrarea in oraș si pana in intersecția de la Capitol, semafoarele vor fi inteligente si vor funcționa într-o undă continuă verde.

Așteptăm cu nerăbdare începutul lunii martie, când în loc de culoarea roșie șoferii pot vedea inimioara pe semafoare. Căci de asta au nevoie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Trafic de coșmar în Constanța VIDEO

  1. Haha, bun finalul. Sa le mai spunem și de semafoarele De la City pana la Gara? Nu pot sa înțeleg cum in 2021 nu pot sincroniza niște semafoare astfel încât sa nu prinzi toate in plin rosu(și asta dintotdeauna) : City, Dacia, Trocadero, Casa De cultura,ICIL, Hotel Maria și Gara. Pe astea dacă ești “norocos” le poți prinde pe toate rosu, e incredibil cât de greu poate sa le fie sa se ocupe de așa ceva

  2. Numai de bine pentru conducerea primariei Constanta !!!!! Multa ……. !!!! Sa circule si ei de la 16.00 la 18.00 si de la 07.00 la 09.00 prin oras !!! Sa vada cum e !!!! Constantenii au ales schimbarea !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța va avea un planetariu hibrid 4K, unul din cele mai moderne din Europa

lun aug. 9 , 2021
Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii a semnat astăzi contractul de achiziție a unui planetariu hibrid 4K, în cadrul Proiectului European „A joint opened window to the universe mysteries”. Proiectul este finantat in cadrul programului INTERREG V-A Romania – Bulgaria, coordonat de Biroul de Cooperare Transfrontalieră Călărași, având ca […]
planetariu

V-ar putea interesa și: