Trafic de coșmar în Constanța VIDEO

De parcă nu era de ajuns aglomerația obișnuită, constănțenii au parte și de semafoare defecte. Și atunci, circulația devine realmente un coșmar.

Așa s-a întâmplat și luni după-amiază, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja. O zonă unde semafoarele se mai supără pe șoferi și se strică. Uneori, Poliția Locală intervine și dirijează circulația, salvând situația. Astăzi, polițiștii n-au vrut să strice supărarea semafoarelor și le-au lăsat să-și facă de cap. Asta a dus la mulți nervi în trafic din partea tuturor șoferilor, fie că se aflau la volanului autoturismelor sau autobuzelor.

Autobuze și autovehicule blocate la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis din Constanța
Autobuze și autovehicule blocate la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis din Constanța

Nici pentru pietoni nu a fost mai ușor, pentru că nu știau când și din ce parte vor veni mașinile.

Reamintim că, în iunie 2020, Confort Urban, societatea Primăriei Constanța, spune că pe bulevardul Tomis, de la intrarea in oraș si pana in intersecția de la Capitol, semafoarele vor fi inteligente si vor funcționa într-o undă continuă verde.

Așteptăm cu nerăbdare începutul lunii martie, când în loc de culoarea roșie șoferii pot vedea inimioara pe semafoare. Căci de asta au nevoie.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

  • Haha, bun finalul. Sa le mai spunem și de semafoarele De la City pana la Gara? Nu pot sa înțeleg cum in 2021 nu pot sincroniza niște semafoare astfel încât sa nu prinzi toate in plin rosu(și asta dintotdeauna) : City, Dacia, Trocadero, Casa De cultura,ICIL, Hotel Maria și Gara. Pe astea dacă ești “norocos” le poți prinde pe toate rosu, e incredibil cât de greu poate sa le fie sa se ocupe de așa ceva

  • Numai de bine pentru conducerea primariei Constanta !!!!! Multa ……. !!!! Sa circule si ei de la 16.00 la 18.00 si de la 07.00 la 09.00 prin oras !!! Sa vada cum e !!!! Constantenii au ales schimbarea !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.