Trafic infernal pe litoral VIDEO

Pe litoralul românesc, traficul a devenit, și în acest sezon estival, un coșmar.

Mai jos aveți imagini surprinse astăzi pe drumul dintre Eforie și Constanța.

Coada de mașini se întinde între Eforie Sud și Constanța.

O soluție pentru rezolvarea problemei ar fi realizarea unui drum care să ocolească Eforie. Se lucrează la acest lucru. Detalii mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

13 șoferi au fost prinși la volan sub influența drogurilor sau alcoolului într-o singură seară pe litoral

vin iul. 8 , 2022
Noaptea trecută, polițiștii rutieri constănțeni, sprijiniți de polițiști rutieri ai Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și ai altor inspectorate de poliție județene din țară au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan. Astfel, aproximativ 800 […]

V-ar putea interesa și: