Trafic îngreunat în municipiul Constanța în urma unei avarii RAJA

Pentru executarea unor lucrări de remediere a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe bd. Tomis (bloc T3), din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA  au fost nevoite să restricționeze traficul auto astăzi – 27 decembrie 2022, în intervalul orar 14.00 – 22.00, pe sensul de mers dinspre str. Soveja către bd. Alexandru Lăpușneanu.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Furnizarea de apă potabilă nu va fi afectată.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt.”, spun cei de la RAJA.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bugetul ANPC va crește ca Făt Frumos

mar dec. 27 , 2022
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) va avea în 2023 un buget de cinci ori mai mare decât în 2022. „Pentru prima dată, în ultimii anii, greu încercați de crize succesive, cu impact direct asupra consumatorilor, datorită eforturilor și înțelegerii cu care Ministerul Economiei, unul dintre cele mai afectate, în […]

V-ar putea interesa și: