Trafic îngreunat în zona Casa de Cultură din Constanța în urma unei avarii a RAJA

În cursul zilei de astăzi a survenit o avarie majoră pe conducta magistrală, cu diametrul de 800 mm, de la intersecția str. I.L. Caragiale cu bd. 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, instalație aflată deja în plin proces de înlocuire prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Ca urmare, echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să blocheze 2 benzi de circulație de pe strada I.L. Caragiale, pe sensul de mers dinspre str. Baba  Novac spre bd. 1 Decembrie 1918,  de astăzi – 13 iunie 2023, ora 20.00 până vineri – 16 iunie 2023, ora 20.00.  

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații în timpul preconizat.”, au transmis reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Trafic îngreunat în zona Casa de Cultură din Constanța în urma unei avarii a RAJA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IPS Teodosie va oficia o slujbă de pomenirea a lui Mihai Eminescu

mar iun. 13 , 2023
Arhiepiscopia Tomisului continuă și anul acesta tradiția omagierii lui Mihai Eminescu. Miercuri, 14 iunie, și joi, 15 iunie, Departamentul Cultural – Educațional al Arhiepiscopiei Tomisului, cu sprijinul specializării Teologie Didactică din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Apostol Andrei” și al Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Cuvios Dionisie Exiguul”, Constanța, organizează […]

V-ar putea interesa și: