Trafic îngreunat pe bd. Alexandru Lăpușneanu din Constanța în urma unei avarii a RAJA

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apa, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 111, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe primele doua benzi de circulație de pe acest bulevard (în zona blocului AL1, sensul de mers către Gară), astăzi, 31 ianuarie 2020, în intervalul orar 09.30 – 17.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, au precizat reprezentanții regiei.

COMPLETARE

De asemenea, pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Poporului, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de străzile Steagului și I. Nenițescu, astăzi, 31 ianuarie 2020, în intervalul orar 10.00 – 15.00. În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.