Trafic îngreunat pe bd. Tomis din Constanța, în urma unei avarii RAJA

raja avarie

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 275, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe acest bulevard (în zona stației de autobuz Tomis III), pe o porțiune de aproximativ 50 m,  pe sensul de mers către cartierul Dacia, astăzi – 16 aprilie 2021, în intervalul orar 08.30 – 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții.”, spun reprezentanții RAJA.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența în municipiul Constanța a scăzut la 4,33. Situația în județ

Fri Apr 16 , 2021
Incidența cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța a scăzut azi la 4,33 cazuri la mia de locuitori, potrivit Direcției Județene Sănătate Publică. Mai jos aveți cifrele pentru tot județul.. LOCALITATE POPULATIE CAZURI LA 1000 DE LOCUITORI IN ULTIMELE 14 ZILE CAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILE MUNICIPIUL CONSTANŢA 311729 4.33 […]
coronavirus