Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța în urma unei avarii a RAJA

raja avarie

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe bd. Mamaia nr. 2 din municipiul Constanța, echipele RAJA restricționează traficul auto pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, pe o porțiune de aproximativ 20 m, (în zona stației CT Bus) – sensul de mers str. I.Gh. Duca  – Mihai Viteazu, astăzi – 22 august 2022, în intervalul orar 09.30 – 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid.”, au precizat reprezentanții RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un primar a fost demis prin referendum

Mon Aug 22 , 2022
Duminică, 21 august, în comuna I.C. Brătianu a avut loc referendumul pentru demiterea primarului Alexe Iordan. Dintr-un total de 992 de alegători înscriși pe listele electorale permanente, la referendum au votat 327, prezența la vot fiind de 35,46%, conform datelor furnizate de către Autoritatea Electorală Permanentă. Astfel s-au îndeplinit condițiile pentru […]