Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis din Constanța în urma unei avarii RAJA

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 279 (bloc T7), din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto de pe acest bulevard, pe o porțiune de 50 m, sensul de mers către zona Dacia, astăzi – 23 aprilie 2021, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Copiii au serbat Ziua Pământului la CMSN

Fri Apr 23 , 2021
Copiii au serbat Ziua Pământului la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Aceștia transmis mai multe mesaje desenate, care au fost prezentate la CMSN. În fiecare an, ziua de 22 aprilie se sărbătorește Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Ziua Pământului a fost […]