Trafic îngreunat pe strada I. Gh. Duca din municipiul Constanța. RAJA construiește un cămin de vane

raja constanța

Pentru construirea unui cămin de vane de la intersecția str. Ștefan cel Mare cu I.Gh. Duca din municipiul Constanța, echipele RAJA restricționează traficul auto pe ambele benzi de circulație (aproximativ 50m) – sensul de mers dinspre bd. Ferdinand spre bd. Mamaia, astăzi – 25 mai 2022, în intervalul orar 08.30 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid.”, au declarat reprezentanții companiei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Șantierul naval deținut de Ion Dumitrache, PSD, a revenit pe profit după 13 ani de pierderi

mie mai 25 , 2022
Șantierul Naval Midia SA a avut un 2021 foarte bun din punct de vedere financiar. A reușit să întrerupă o serie de 13 ani de pierderi și a trecut pe profit. Compania controlată de Ion Dumitrache, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, colegul și prietenul lui Felix Stroe, președintele Organizației […]
santierul-midia

V-ar putea interesa și: