Trafic restricționat pe bulevardul Mamaia din Constanța în urma unei avarii RAJA

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bd. Mamaia, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să blocheze prima banda de circulație de pe acest bulevard, în dreptul McDonalds, cu sensul de mers spre Capitol, astăzi – 17 decembrie 2019, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Constanța va avea un proiect mixed-used pe 100 hectare

Tue Dec 17 , 2019
Globalworth Industrial, sub-brandul de industrial și logistică al dezvoltatorului imobiliar Globalworth, a început lucrările la Constanța Business Park, unul dintre cele mai mari proiecte mixed-use din România. Parcul de afaceri se dezvoltă pe un teren de aproximativ 100 de hectare și va include spații industriale și de logistică, spații de […]
constanta