Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța, de 1 aprilie

Bulevardul Tomis

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 01 aprilie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția bulevardului Tomis cu str. Tulcei, din municipiul Constanţa, RAJA SA a impus restricționarea traficului auto pe o singură bandă de circulaţie de pe bulevardul Tomis, pe sensul de mers dinspre str. Soveja către bdul. Aurel Vlaicu, în intervalul orar 12,00-16,00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată atât Poliția Rutieră cât și Poliția Locală. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bdul. Tomis până în str. Petru Vulcan, cei din perimetrul cuprins de străzile Soveja – bdul. Alexandru Lăpușneanu – Adamclisi – Suceava, dar și cei arondați punctelor termice 104, 120 și 121.

„Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA întrerupe furnizarea apei în centrul municipiului Constanța

lun apr. 1 , 2019
Pentru remedierea avariei survenită astăzi – 01 aprilie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Constanța, echipele de intervenție sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13,00 – 16,00.  Sunt afectați consumatorii de pe strada Cuza Vodă, tronsonul cuprins […]
raja apa medgidia

V-ar putea interesa și: