Trafic restricționat pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

Din această dimineață a început asfaltarea pe șoseaua Mangaliei din Constanța, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu drumul Cumpenei și pod Doraly, sensul de mers spre oraș.

Lucrările de asfaltare se vor derula în 3 etape.

Astfel, astăzi, 18 august, se va turna covorul asfaltic pe porțiunea de drum dintre intrarea în oraș și intersecția cu strada Hatman Arbore. În etapa a doua se va lucra pe tronsonul cuprins între strada Hatman Arbore și strada Pandurului, urmând ca apoi să se asfalteze și porțiunea cuprinsă între strada Pandurului și pod Doraly.  

Pentru perioada în care se desfășoară lucrările de asfaltare, traficul a fost reorganizat pe sensul de mers către oraș pe o singură bandă.  

Lucrările se vor derula pe tot parcursul săptămânii, timp în care rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, această zonă folosind rute alternative.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Trafic restricționat pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în localitățile Ovidiu, Năvodari, Lumina și Corbu din județul Constanța

vin aug. 18 , 2023
Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 1000 mm, din zona Jumbo, municipiul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de luni – 21 august 2023, ora 22.00, până marți – 22 august 2023, ora […]

V-ar putea interesa și: