Trafic restricţionat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța o noapte întreagă

raja avarie

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe str. Mihai Viteazu, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să  restricţioneze traficul rutier pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Ferdinand și str. Cuza Vodă, din noaptea de luni – 16 septembrie 2019, ora 23.00, până marți – 17 septembrie 2019,  ora 06.00.

În vederea executării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Locală și Poliţia Municipală. De asemenea, a fost informată şi Regia Autonomă de Transport în Comun, care a luat măsuri pentru devierea liniilor 44, 51, 101, 48 și 42 după următorul itinerar: Poarta 2 – bd. Ferdinand – str. I.G. Duca, pe ambele sensuri.

Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA vor efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât tronsonul afectat să poată fi redat circulaţiei în cele mai bune condiţii.”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Memoria apei, o comedie tristă, premieră la Teatrul de Stat Constanța

Mon Sep 16 , 2019
Teatrul de Stat Constanța vă invită la premiera noului său spectacol, Memoria apei. Avanpremiera este programată vineri, 20 septembrie, iar premiera – sâmbătă, 21 septembrie 2019, ora 19:00. Memoria apei este primul mare succes al scriitoarei englezoaice Shelagh Stephenson. Piesa a fost montată în premieră la Hampstead Theatre din Londra […]

V-ar putea interesa și: