Trafic restricționat pe strada Soveja din municipiul Constanța, pentru remedierea unei avarii RAJA

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe str. Soveja nr. 77, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe această stradă, pe o porțiune de 60 de metri, pe sensul de mers dinspre str. Izvor către str. Ștefăniță Vodă (zona Eden), astăzi – 24 iunie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”

RAJA
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cod portocaliu de vreme severă la Constanța până joi

Wed Jun 24 , 2020
Meteorologii au emis un cod portocaliu de vreme severă la Constanța. Atenționarea este valabilă până joi, la ora 03:00. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate. Vor fi averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste […]
ziua internațională a mării negre