Trafic restricționat toată săptămâna pe bulevardul 1 Decembrie din Constanța

Lucrările de asfaltare a carosabilului continuă pe bulevardul 1 Decembrie 1918 pe tronsonul cuprins între bulevardul I.C. Brătianu și strada București, pe sensul de mers dinspre Gară spre stațiunea Mamaia.

Pentru ca lucrările de asfaltare să se deruleze în condiții de maximă siguranță, traficul rutier a fost restricționat pe acest sector de drum, circulația rutieră derulându-se pe câte o bandă pe sens.

Pe timpul execuției lucrărilor de asfaltare, traficul rutier va fi închis accesul către strada București.

„Lucrările se vor derula pe tot parcursul săptămânii, timp în care rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, această intersecție, folosind rute alternative. Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.”, a anunțat primăria


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit intoxicată în beciul casei

joi sept. 21 , 2023
Doi bătrâni au fost găsiți în stare de inconştienţă de către pompieri, joi, din beciul casei lor, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea. Potrivit unui comunicat de presă, în urmă cu puţin timp un echipaj SMURD şi unul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea au […]

V-ar putea interesa și: