Traficul pe podul de la Butelii, restricționat din nou. Începe a doua parte a reabilitării

pod butelii constanța reabilitare

Traficul pe podul de la Butelii va fi restricționat din nou, de săptămâna viitoare, pentru că încep lucrările de reabilitare și pe al doilea tronson.

„Cea de-a doua jumătate a pasajului, partea stângă pe sensul de mers dinspre bulevardul I.C. Brătianu spre bulevardul Aurel Vlaicu, va intra în reparații capitale începând de săptămâna viitoare.”, a anunțat Primăria Constanța.

Astfel, traficul rutier va fi restricționat, începând de luni dimineață, pe sensul de mers pe care se efectuează lucrările, iar pe jumătatea recent reabilitată se va circula în ambele sensuri.

Lucrările de reabilitare trebuia să fie finalizate din 2016, potrivit promisiunilor primarului Decebal Făgădău.

Pe 7 decembrie 2015, Decebal Făgădău anunța că podul de la Butelii va intra în reabilitare, și avea convingerea că nu va dura prea mult. Era, atunci, viceprimar cu atribuții de primar. Afirma că termenul de execuție este de 12 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor, dar că va fi gata în numai 6 luni.

„Am convingerea să, prin condițiile pe care le vom insera în caietul de sarcini, proiectul va fi implementat în aproximativ șase luni de zile de la începere, astfel încât să nu creăm un disconfort major celor care locuiesc sau lucrează în acea zonă din oraș”, spunea, în decembrie 2015, Decebal Făgădău.

Constructorul este SC Mobitom SA, firmă în care acționar majoritar este SC Five Holding SA, care deține Brick Mall. Aici acționar majoritar este Ditline Investments LTD, cu sediul în Cipru, cu 86% din acțiuni, și patru membri ai familiei Oancea. Firma cipriotă are la rândul ei un acționar majoritar tot din Cipru, Duson Trustees LTD, care în 2008 și-a schimbat denumirea în Proglobal Trustees LTD. Detalii AICI.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A vândut vaporul ca să plătească salariile restante

Dum mart. 10 , 2019
Navigatorii de pe nava Beccaria, acostată în portul Midia, și-au primit salariile după șase luni de așteptare, după ce vaporul a fost vândut. Autoritățile de la Post State Control au reținut nava la cererea Inspectorului ITF, Adrian Mihălcioiu, care a fost împuternicit de către echipaj sa le reprezinte interesele fata […]

V-ar putea interesa și: