Traficul rutier va fi blocat în Mamaia. Primăria vă recomandă să mergeți pe jos sau cu skateboard-uri

În Mamaia va avea loc, zilele viitoare, H3RO 2021, o competiție de triatlon, la care participă sportivi din peste 10 de țări. Evenimentul este organizat de o asociație cu sediul într-un demisol din București și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, valoarea totală a proiectului fiind de 210 419,19 lei.

Primăria a anunțat că, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente, se va restricționa traficul după cum urmează.

  • începând de joi, 30 septembrie, ora 14:00, până duminică, 03 octombrie, se va restricționa accesul în parcarea din zona hotelului Rex;
  • sâmbătă, 02 octombrie, între orele 07:00-16:00, traficul rutier va fi blocat pe  bulevardul Mamaia pe cele 3 benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior. Cele două sensuri de circulație vor fi separate/ delimitate cu garduri de protecție montate de către organizatori.

„Recomandăm constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene.

Potrivit Ministerului Finanțelor, asociația care organizează evenimentul, ACS Smartatletic, a înregistrat în anul 2020 venituri de 1.562.299 lei și un excedent de 393.891 lei.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Președintele Asociației Elevilor din Constanța, îmbrâncit de către un paznic CJC VIDEO

Wed Sep 29 , 2021
Miercuri, 29 septembrie, a fost refuzat accesul elevilor în cadrul ședinței de Consiliu Județean în care s-a votat un proiect nelegal, care blochează accesul elevilor la transport gratuit, în ciuda faptului că instanța a decis că este responsabilitatea CJC să acorde gratuitatea elevilor. Încercând să intre la ședință pentru a […]
Adriana Dudună, președinte AEC Constanța