Tragedie în Constanța: un tânăr și mama sa, găsiți morți în locuință. Băiatul s-a spânzurat

Un tânăr și mama sa au fost găsiți morți într-un apartament de pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța.

Băiatul avea circa 18 ani. A fost găsit spânzurat. Mama acestuia, în vârstă de 48 de ani, era moartă, întinsă pe jos. Polițiștii au intervenit în urma unui apel la 112, după ce femeia nu a mai răspuns la telefon de ieri seară.

Ce spune oficial IPJ Constanța

„În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt.

Cercetările continuă.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

La caz au intervenit și cei de la ISU Dobrogea.

„In jurul orei 9.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgenta Dobrogea a fost solicitat sa intervina la o deblocare de usa, pe Badea Cartan. La fata locului s au deplasat o descarcerare și autospeciala de stingere din cadrul Detașamentului Fripis, total 7 pompieri. In prezenta polițiștilor, colegii au pătruns in casa pe geamul de la bucatarie, fiind ulterior facilitat accesul in casa pe usa de la intrare. Au fost găsite in casa 2 persoane inconștiente, fiind solicitat sprijinul echipajului de la SAJ.”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Știre în curs de actualizare.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cine sunt mama și fiul găsiți morți într-un apartament din Constanța

vin iun. 25 , 2021
O mamă și fiul său au fost găsiți morți într-un apartament din Constanța. Este vorba despre Mădălina Ivănescu, de 48 de ani, și de fiul acesteia, Radu, de numai 18 ani. În cursul serii de joi, colegii de serviciu ai mamei, cadrele didactice de la Liceul Ovidius, au încercat să o […]

V-ar putea interesa și: