Tragedie în Eforie Nord: Un bărbat de 77 de ani a murit înecat

Astăzi, în stațiunea Eforie Nord, în zona Șincai, un bărbat de 77 de ani din Constanța a fost găsit în stare de inconștiență în apă. Echipajele de urgență au intervenit rapid, dar, din păcate, nu au reușit să îl salveze.

La fața locului au intervenit echipaje SMURD B, SAJ B2 și SAJ C2.

Bărbatul a fost scos din apă și s-au început imediat manevrele de resuscitare conform protocolului de urgență.

Deși s-a depus un efort considerabil pentru a-l salva, pacientul a fost declarat decedat la sfârșitul intervenției.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ieri, un tânăr s-a înecat în Neptun. Corpul lui a fost găsit azi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comunicat de presă finalizare proiect „Reabilitare infrastructură rutieră în orașul Ovidiu, străzile Pescarilor, Poporului și A, jud. Constanța”

mie iul. 10 , 2024
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website. Comentariile […]

V-ar putea interesa și: