TRAGEDIE O fetiță de 11 ani a murit înecată în Mangalia

Fotografie cu caracter demonstrativ

Joi după-amiază, o fetiță de numai 11 ani a fost scoasă din valurile agitate ale mării, la Mangalia.

Deşi echipajele medicale prezente la faţa locului, pe plaja Belvedere, au încercat să o resusciteze zeci de minute, nu au mai putut să o readucă la viaţă.

Potrivit martorilor, aceasta ar fi venit la mare împreună cu un bărbat din Bucureşti, prieten de familie, şi un alt minor. A intrat în apă cu colacul, deşi marea era agitată iar steagul roşu era arborat. Salvamarii ar fi strigat la toţi cei aflaţi în apă cu colacul să iasă din mare.

Precizăm că în sudul litoralui este arborat steagul roșu, care indică faptul că înotul este interzis, din cauza mării foarte agitate.

Mai jos aveți imagini din timpul resuscitării. Atenție, vă pot afecta emoțional!

 

În acest sezon, 22 de persoane şi-au găsit sfârşitul în apele Mării Negre, pe litoralul românesc.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA pe strada Monumentului din Medgidia

joi aug. 23 , 2018
Pentru remedierea unei avarii survenită la hidrantul de pe str. Monumentului, din municipiul Medgidia, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă, astăzi, 23 august 2018, în intervalul orar 15:00-18:00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Monumentului, Viorelelor, Panseluțelor, Lăcrămioarelor și Zambilelor.  Puteți urmări Constanța […]
apa avarie raja

V-ar putea interesa și: