Tragedie pe drumul european E85. Patru persoane au murit, cinci au fost rănite

Patru persoane au murit într-un accident produs pe drumul european E85, iar 5 au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme în zona localităţii Sineşti, între Bucureşti şi Urziceni.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, în eveniment au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane – 7 adulţi şi 2 minori.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă precizează că a fost activat Planul roşu de intervenţie.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin au venit trei echipaje ale SAJ Ialomiţa. La faţa locului acţionează şi ISU Bucureşti-Ilfov cu 3 ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic.

Drumul spre Moldova, E85, este supranumit şi „Drumul Morţii”, pentru că este extrem de periculos. Autoritățile vor să îl reconfigureze pentru a reduce numărul accidentelor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Turkish Airlines a anulat majoritatea curselor de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Wed Jun 29 , 2022
Turkish Airlines anulează pe bandă rulantă cursele aeriene de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu spre Istanbul. După ce mai multe persoane au reclamat acest lucru, am verificat site-ul aeroportului. A anulat 13 curse din 18 de pe Aeroportul Kogălniceanu și am verificat zborurile din luna iulie. În total, erau programate […]
turkish airlines