Tragedie pe o plajă din Spania: trei români din aceeași familie, printre care și un copil, au murit înecați

Tragedie pe o plajă din Spania: trei români din aceeași familie, printre care și un copil, au murit înecați

Trei români, printre care şi un copil, au murit înecaţi în Spania. Erau membrii ai aceleaşi familii, doi dintre ei, tată şi fiu, şi locuiau în Spania. Cei doi adulţi au fost declaraţi morţi la faţa locului, în timp ce băiatul a murit în această dimineaţă la spital. 

Tragedia a avut loc ieri după amiază, pe o mică plajă din provincia catalană Tarragona. Din primele informaţii, unuia dintre români i s-ar fi făcut rău în apă, iar ceilalţi doi au sărit să-l salveze, scriu jurnaliştii spanioli. Numai că în acel moment, vântul bătea cu putere şi marea era extrem de agitată.

Ieri, după-amiază, când vântul a crescut în intensitate, Salvamarii au mers să schimbe steagurile din galben în roşu şi atunci au observat un grup de oameni care se chinuiau să iasă din apă.

Salvamarii catalani au înotat către cei trei români pentru a-i ajuta. Au reuşit să-i aducă la mal şi au încercat să le acorde primul ajutor. În doar câteva minute, la faţa locului, au ajuns şi şase echipaje de salvare.

Medicii au încercat să-i resusciteze pe cei doi adulţi, însă, în final, aceştia şi-au pierdut viaţa aici, pe plajă.

Este vorba despre doi bărbaţi, de 46 şi 60 de ani. Cea de-a treia victimă este un băiat de 15 ani, care a fost transportat în stare gravă la spital. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, copilul a murit şi el azi dimineaţă. Autorităţile locale au anunţat că investighează incidentul pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Cu cei trei români numărul celor care au murit pe plajele Cataloniei în această vară a ajuns la 21. Salvamarii recomandă oamenilor să nu se aventureze atunci când marea este agitată.

Sursa: ObservatorNews.ro

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Năvodari, „orașul în care soarele sărută marea” și în care mirosul de dejecții este insuportabil. Primăria a fost amendată

Sat Aug 20 , 2022
În zona de promenadă din Năvodari, care se laudă cu sloganul „orașul în care soarele sărută marea”, miroase a dejecții umane. Mai multe persoane care nu au mai putut să suporte izul au adresat petiții Comisariatului Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu. Aceștia au constatat că, urmare a unei […]