Tragedie. Un bebeluș mort într-o clinică privată din Constanța. „Am născut un înger”

Tragedia a avut loc în urmă cu două zile, însă informația a apărut abia astăzi, pe facebook, unde o tânără, din Tulcea, anunță “am născut un înger”, postarea fiind însoțită de condoleanțe și mesaje de susținere a mamei, scrie Evenimentul Zilei.

În postarea unei alte femei se arată că bebelușul, care a murit pe 2 februarie, s-a născut la spitalul privat din Constanța și a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență, după câteva zeci de minute. “Din păcate a fost prea târziu pentru el”.

Femeia spune că nu și-ar fi dorit să scrie o astfel de postare. „Se pare ca povestea Bebelinei s-a repetat:suferința fetală, bebe nu a respirat, resuscitare fără succes, după zeci de minute s-a chemat salvarea, dar a ajuns prea târziu și nu s-a mai putut face nimic. Ma cutremura fraza asta. „Doamnă, ne pare rău, trebuie să oprim manevrele de menținere in viață. Declaram decesul”.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Constanța a confirmat tragedia, menționând că nou născutul a fost transferat de la același spital privat în care, pe 24 ianuarie, o femeie din Slobozia a murit la scurt timp după ce a născut. Reprezentanții spitalului privat nu au putut fi contactați.

Clinica în care s-a petrecut tragedia este ISIS.

În urmă cu câteva zile, o femeie care a născut aici a suferit complicații, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța unde, din păcate, a decedat.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Neversea 2018. Cele mai noi date despre Untold-ul de Constanța

Mon Feb 5 , 2018
Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018, în Constanța. Încă nu se știe locul, dar este sigur că va fi pe plajă. „Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an […]
neversea 2018