Traian Băsescu își cheamă partidul să facă opoziție. Ce spune despre situația din Constanța

traian basescu

Traian Băsescu este tranșant: „Opoziția trebuie să încerce acum!”

În opinia sa, opoziția trebuie să depună o moțiune de cenzură.

Fostul președinte al României a spus că opoziţia trebuie să înțeleagă un lucru elementar:

„Fie că vorbim despre economie, despre justiţie, despre reprezentare la nivel UE, despre viaţa de zi cu zi a românilor, majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat.
Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndepartarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă. Altfel, opoziţia este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone.
Opoziţia trebuie să aibă conştiinţa împăcată că a încercat.”, a spus Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adăugat și un post scriptum:

„Ştiu că sunt mulţi „filosofi” care spun că n-ar fi momentul. Probabil, după ei, momentul potrivit este la Crăciun.”

L-am întrebat pe Traian Băsescu la ce se referă când spune „opoziție” și dacă are în vedere și situația din Constanța. Este știut că, la malul mării, PMP se alfă într-o colaborare strânsă cu PSD. Unul dintre posturile de vicepreședinte a Consiliului Județean Constanța este deținut de președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, iar o colaborare punctuală, pe proiecte, există și la nivelul Consiliului Municipal.

„Mă refer la opoziţia parlamentară, dacă discutăm despre moţiune de cenzură.”, a răspuns Traian Băsescu.

Așadar, la nivel local, colaborarea PMP – PSD poate continua, cel puțin deocamdată, nestingherită.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pentru că se asfaltează, traseul RATC se deviază

joi oct. 25 , 2018
Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță că sâmbătă, 27 octombrie 2018, în intervalul orar 08:00 – 18:00, S.C. Confort Urban S.R.L. execută lucrări de asfaltare a carosabilului pe strada Termele Romane, în dreptul stațiilor Bus, tronsonul cuprins între strada Traian şi Valea Portului – Poarta 1. Astfel, liniile […]

V-ar putea interesa și: