„Trăim în viitor de parcă n-am muri niciodată și o să murim fără să fi trăit”

vergil chițac
Senatorul Vergil Chițac citează din Dalai Lama pentru a caracteriza modul în care face administrație primarul Decebal Făgădău

Senatorul Vergil Chițac citează din Dalai Lama pentru a caracteriza modul în care face administrație primarul Decebal Făgădău.

Parlamentarul a citit zilele trecute că Ministerul Dezvoltării Regionale va coordona un program de achiziție a 51 de autobuze electrice destinate transportului în comun, din care Constanței îi revin cele mai multe, adică 20.

Programul are ca perioadă de implementare 36 de luni.

„Stilul ăsta de a face politică bazat pe așteptări optimiste induse electoratului a revenit ori de câte ori s-au apropiat alegerile în ultimii 20 de ani… nu am făcut mare lucru dar vom face. Cum spunea actualul Dalai Lama…”trăim în viitor de parcă n-am muri niciodată și o să murim fără să fi trăit”. Întreb și eu, ca orice om de pe stradă…dacă tot ați ajuns la concluzia că orașul este poluat și are nevoie de transport electric, de ce ați desființat tramvaiele?”, a întrebat, retoric, senatorul Chițac.

Vă reamintim că orașul Constanța va avea 20 de autobuze electrice, achiziționate de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Acesta va cumpăra 51 de autobuze electrice de 12 metri lungime, pentru care este pregătit să ofere până la 141 milioane lei. Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice pe data de 18 decembrie 2018.

Ordinul de finanţare a fost semnat pe 1 octombrie 2019 de viceprim-ministrul Vasile Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar investiţia va fi implementată de MDRAP (în calitate de lider de parteneriat) şi cele 4 municipii (în calitate de parteneri).

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.