Transfer de primari. Felix Stroe spune că cel puțin „nouă nume grele” vor candida din partea PSD la alegerile locale

Conferință de presă susținută de conducerea PSD Constanța

Transfer de primari. Felix Stroe spune că cel puțin „nouă nume grele” vor candida din partea PSD la alegerile locale.

Partidele se pregătesc deja de alegerile locale din 2024. Urmează o perioadă în care vom avea parte de surprize politice.

Multe dintre ele vor veni de la PSD. Președintele organizației județene Constanța, Felix Stroe, a declarat joi, într-o conferință de presă, că mai mulți primari grei vor candida din partea PSD. Nu vor pleca din partidele din care sunt, pentru că își vor pierde mandatul, dar la momentul potrivit, adică în 2024, vor candida din partea social-democraților.

„Există primari care vor să vină la PSD de la alte partide. Există vreo 12 nume grele dintre care 9 vor veni sigur. Sunt de la PNL, dar și de la alte partide.”, a precizat Felix Stroe.

Acesta nu a dorit, din motive evidente, să facă nicio nominalizare.

Primarii PNL cu care am discutat neagă o astfel de variantă de lucru.

În politică însă niciodată nu trebuie să spui niciodată.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ana-Maria Vătămanu, șefa ADD Constanța, premiată de Departamentul de Stat al SUA

joi dec. 22 , 2022
Ana-Maria Vătămanu, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanța (ADD), a primit miercuri de la reprezentanţii Departamentului de Stat al SUA distincţia pentru „contribuţia extraordinară” la succesul organizării Summit-ului privind Securitatea la Marea Neagră. La acest eveniment, organizat de Comisia Helsinki şi găzduit de Constanţa în data de 1 […]
ana maria vatamanu add

V-ar putea interesa și: