Transformarea estetică a unei femei într-o clinică din Turcia surprinde internetul

Sursă foto: Instagram

În zilele noastre, mulți indivizi optează pentru mici îmbunătățiri cosmetice pentru a-și îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, transformarea chirurgicală a unei femei este atât de uluitoare încât oamenii au sugerat că va avea nevoie de un „nou pașaport”, scrie YahooNews.

Femeia, pe nume Katherine, a apelat la serviciile clinicii Este Istanbul din Turcia pentru transformarea ei. Și rezultatele au fost spectaculoase, ea suferind o serie de proceduri.

Pe pagina lor de Instagram @esteistanbultr, clinica a împărtășit fotografii uluitoare înainte și după, arătând cât de diferită arată Katherine după operații.

Au detaliat procedurile la care a fost supusă Katherine, inclusiv o rinoplastie, modelarea liniei maxilarului, îndepărtarea grăsimii bucale și un lifting de obraji. Au declarat că toate acestea au contribuit la „echilibrarea” aspectului ei.

Postarea a spus: „Pentru a oferi pacientei noastre Katherine un aspect estetic în conformitate cu principiul raportului de aur, am efectuat mai multe proceduri chirurgicale.

„Mai întâi, am modelat linia maxilarului pentru a obține un contur în formă de V. După aceasta, am realizat o rinoplastie de revizie pentru a rafina structura nasului și a o armoniza cu trăsăturile feței.

„Am efectuat o chirurgie de rejuvenare sub ochi pentru a elimina aspectul obosit și îmbătrânit din jurul ochilor, oferindu-i o expresie mai tânără și dinamică. Pentru a îmbunătăți estetica facială generală, am efectuat un lifting de obraji.”

Au adăugat: „În cele din urmă, am îndepărtat grăsimea bucală pentru a elimina excesul de grăsime din obraji, creând contururi faciale mai definite și mai ascuțite. Aceste proceduri chirurgicale combinate au dus la un aspect natural și estetic echilibrat pentru pacienta noastră.”

Katherine înainte și după operații. Sursă foto: Instagram

Postarea a strâns peste 26.000 de aprecieri, mulți exprimându-și uimirea față de schimbarea radicală a aspectului lui Katherine. Un utilizator a comentat: „Va avea nevoie de un nou pașaport și permis de conducere,” în timp ce altul a remarcat: „Telefonul ei nu se va mai debloca.”

Un al treilea a glumit: „Nu este nevoie de toată această explicație, doar spuneți că am înlocuit capul cu unul nou.”

Unii comentatori și-au exprimat îngrijorarea; unul a scris: „Înfricoșător… doar imaginați-vă soțul ei întrebându-se de ce copiii lor arată ca altcineva!”

Curiozitatea a fost, de asemenea, evidentă, o persoană întrebând: „Și prețul pentru toate acestea este???” În timp ce altcineva a întrebat: „Puteți face fotografii de după fără ca pacienta să poarte machiaj?”

Nostalgia pentru o societate mai puțin alterată cosmetic a fost evidentă, de asemenea, un comentator afirmând: „Putem, vă rog, să normalizăm să arătăm normal sau mediu? Trebuie toată lumea să arate ca supermodelele când asta înseamnă schimbarea întregului aspect cu 100%? Asta mă sperie teribil.”

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-au întocmit acte false pentru a stoarce bani de pe urma refugiaților din Ucraina

mie iun. 19 , 2024
Un audit recent al Curții de Conturi efectuat la Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul (UATM) Constanța a relevat deficiențe în gestionarea cheltuielilor cu cazarea și hrana cetățenilor ucraineni, administrate de Direcția Generală de Asistență Socială (DGAS). Auditul a inclus analizarea bazei de date a DGAS Constanța, referitoare la persoanele care au găzduit […]

V-ar putea interesa și: